Meniu restaurant La Posta Veche

Meniu Restaurant

FEL DE BAZA

  • MUSCHIULET DE PORC IN BACON, cu garnitura de cartofi copti si sos cu ciuperci – 240/200/100 gr
  • MUSCHIULET DE PORC in crusta cu porumb boabe si verdeturi, garnitura de orez cu ciuperci si salata mixta – 200/150/100 gr
  • RULOU DIN PIEPT DE PUI CU PRAZ SI BACON, sos olandez, si garnitura de cartofi prajiti cu salata mixta - 200/50/180/100 gr
  • PENNE „ LA POSTA VECHE” cu chips de somon – 350 gr
  • MUSCHI DE VITA cu fasole rosie boabe, trase la tigaie, picant,cu garnitura de orez – 230/180 gr
  • DESERT

  • GOMBOC CU BRANZA DULCE, IN MIGDALE SI SOS DE SMANTANA CU SCORTISOARA – 200 gr
  • SALATE APERITIV

  • SALATA PIRAMIDA - salata mixta, piept de pui in susan cu dresing – 350 gr
  • SALATA DE PUI “CEZAR” – salata verde, ansoa, parmezan, piept pui, ou, crutoane, dressing – 350 gr
  • SALATA CU TON – salata mixta, ton, porumb, ulei de masline – 350 gr
  • SALATA “GRECEASCA”- rosii, castraveti, ardei, branza feta, oregano, masline, ceapa rosie – 300 gr
  • SALATA NATURISTA – salata mixta, rucola, pere, parmezan, gorgonzola, nuci, seminte de pin si dresing - 300 gr
  • PLATOURI

  • PLATOUL CASEI “LA POSTA VECHE“ - 2/4 persoane - 550/1100gr
  • PLATOU CALD - 2 persoane 1350gr
  • SUPE – CIORBE

  • CIORBA TARANEASCA DE VACUTA- 350 gr
  • CIORBA BURTA – 350 gr
  • GULAS DE FASOLE – 350 gr
  • SUPA CREMA DE SPARANGHEL cu crutoane de bacon – 320 /50 gr
  • GULAS – 350 gr
  • PREPARATE DE PUI

  • PIEPT DE PUI ITALIAN cu cartofi copti si sos tzatzichi - 220/200 gr
  • PIEPT DE PUI „LA POSTA VECHE” (piept de pui cu piersica, ficat de gasca si mozzarella) cu cartofi piure – 170/60/20/200 gr
  • SNITZEL DIN PIEPT DE PUI IN MIGDALE, cu crochete de cartofi si legume la gratar- 200/150/150 gr
  • ARIPI CROCANTE DE PUI cu garnitura de cartofi si sos dulce picant – 220/250 gr
  • CIULAMA DE PUI cu CIUPERCI si mamaliguta – 300/150 gr
  • GYROS DE PUI la farfurie – 300 gr (pulpe dezosate, cartofi prajiti, salata varza, sos)
  • PIEPT DE PUI – 200 gr
  • PULPE DEZOSATE DE PUI – 200 gr
  • PREPARATE DE VITA

  • MUSCHI DE VITA umplut cu FICAT DE GASCA cu garnitura de cartofi si salata de cruditati - 180/150/50 gr
  • MUSCHI DE VITA CU HRIBI si legume la gratar – 160/50/150 gr
  • TOCANITA VITA CU GALUSTE DE FAINA(GULAS) - 230/250 gr
  • BIFTEC TARTAR - 200 gr
  • MUSCHI DE VITA la gratar – 200 gr
  • PREPARATE DE PORC

  • CEAFA DE PORC LA GRATAR cu legume si usturoi , cu garnitura cartofi aurii – 250/200 gr
  • PORTOFEL DE PORC (Cotlet umplut cu sunca, ardei, cascaval, castraveti murati) CU CARTOFI CIPS cu sos de smantana, si SALATA MIXTA(rosii, castraveti, ceapa, salata verde) – 250/150/150 gr
  • POMANA PORCULUI cu mamaliguta – 180/200 gr
  • CIOLAN DE PORC CU IAHNIE DE FASOLE si salata de ceapa rosie – 800/200/150 gr
  • MIX GRILL – cotlet, ceafa, piept de pui, cu garnitura de cartofi prajiti si muraturi asortate – 300/200/100gr
  • COASTE DE PORC cu sos de bere sau dulce picant si garnitura de cartofi taranesti - 200/250 gr
  • GORDON BLEU – 180/50/50 gr
  • CEAFA/COTLET DE PORC la gratar – 200 gr
  • SPECIALITATEA CASEI

  • FICAT DE GASCA PANE, cu sos de miere si hrean, garnitura de cartofi natur si rondele de ceapa prajita - 200/250 gr
  • FICAT DE GASCA LA GRATAR, cu sos de miere si hrean, garnitura de cartofi natur si rondele de ceapa prajita – 200/250 gr
  • FICAT DE GASCA in ulei propriu, cu legume crude (rosii, ardei, castraveti, ceapa)- 160/150 gr
  • PIEPT DE RATA LA CUPTOR, pe pat de varza rosie calita cu sos de miere 200gr
  • PESTE

  • FILE DE SALAU LA GRATAR – 200 gr
  • FILE DE SOMON LA GRATAR – 200 gr
  • PASTRAV LA GRATAR/ IN MALAI – 100 gr
  • FILE DE SALAU in sos de vin cu cartofi natur – 220/200 gr
  • SOMON „LA POSTA VECHE” (somon la gratar cu spanac si mozzarella la gratar) si piure cu migdale – 230/200/50 gr
  • PASTE

  • SPAGHETE CARBONARA – 300gr
  • SPAGHETE BOLONEZE – 300gr
  • GARNITURI

  • CARTOFI PAI, PIURE– 200 gr
  • CARTOFI NATUR CU UNT - 200 gr
  • CARTOFI TARANESTI, AURII – 170 gr
  • CIUPERCI LA GRATAR – 150 gr
  • LEGUME LA GRATAR – 150 gr
  • OREZ CU LEGUME, sau CU CIUPERCI - 200 gr
  • VARZA CALITA - 200 gr
  • MAMALIGUTA – 150 gr
  • SOSURI

  • SOS HREAN- 50 gr
  • SOS TARTAR – 50 gr
  • SOS BRANZETURI – 50 gr
  • SOS USTUROI - 50 gr
  • SALATE

  • SALATA VARZA – 200gr
  • SALATA ROSII, CASTRAVETI, CEAPA - 200gr
  • SALATA VERDE – 200gr
  • SALATA MURATURI – 200gr
  • DESERT

  • SOMLOI – 180 gr
  • PIURE DE CASTANE CU SOS DE VANILIE – 170 gr
  • PAPANASI – 2 buc – 150/100/50 gr (300 gr)
  • CLATITE CU FINETI – 200 gr – 2buc
  • CLATITE cu dulceata de fructe de padure –200 gr-2 buc
  • PLACINTA CU MAR – 200 gr
  • TORT “LA POSTA VECHE” – tort facut in casa, cu crema mascarpone si visine – 180 gr



  • Pentru livrari la domiciliu: 0733.599.700

    Despre noi

    Spatiul Restaurantului "La Posta Veche" DEVA a fost conceput pentru a va oferi o imagine asupra Centrului Istoric al Municipiului Deva, precum si asupra Cetatii Devei. Decorul interior, contemporan, elegant, feeric ne invita sa visam si sa evadam. Restaurantul are dorinta sa fie unic, prin cea mai frumoasa locatie din Centrul Istoric al Devei si mai ales prin bucataria elaborata,frumoasa, plina de pasiune si nu in ultimul rand accesibila. Sunteti doar in trecere? Sau in vizita? Va asteptam cu drag!

    Socializam pe Facebook

    Vizitati-ne

    Restaurant La Posta Veche
    B-dul. Iuliu Maniu, Nr. 2 - Cladirea Romtelecom, Deva, Romania
    Telefon: 0733.599.700

    Program

    • Luni
      12:00 - 23:00
    • Marti
      10:00 - 23:00
    • Miercuri
      10:00 - 23:00
    • Joi
      10:00 - 23:00
    • Vineri
      10:00 - 24:00
    • Sambata
      10:00 - 24:00
    • Duminica
      12:00 - 23:00